TRÄDGÅRDSDESIGN

Här finns exempel på erbjudanden - mindre och större - men hör av dig om du har en egen idé om vad du behöver.

Trädgårdssnack

 Om du vill ha ett mer övergripande samtal om din trädgård och få tips om hur du kan använda den

En kortare konsultation då vi träffas i din trädgård, pratar om tomtens förutsättningar och hur olika lägen skulle kunna nyttjas. Du får ställa viktiga frågor du vill ha svar på och får tips på hur du kan bygga upp trädgården klimatsmart och hållbart. 

Pris: 1 095 kr, inklusive moms. Resekostnad tillkommer. 


Trädgårdsdialog

För dig som vill få en stabil grund att stå på - eller om du vill få hjälp att utveckla ett trädgårdsrum i detalj 

Vi träffas i din trädgård och har en dialog utifrån dina önskemål och behov. Jag utforskar trädgårdens förutsättningar avseende läge och jordmån, samt svarar på dina frågor. Du får tips och rekommendationer och jag skickar dokumentation från vår dialog,  en sammanfattning, växtlista och kanske en skiss på ett område, en rabatt eller en översikt av hur hela trädgården skulle kunna användas. 

OBS! Jag skickar ett utkast och säkerställer att du är nöjd innan jag färdigställer dokumentationen. 

Pris: En trädgårdsdialog kostar 2 895 kr, inklusive moms. Resekostnad tillkommer. 


Trädgårdsplan

Vill du ha en långsiktig och detaljerad  plan för din trädgård? 

Det är en fördel att tänka igenom hur hela trädgården ska användas innan du börjar anlägga din trädgård. En plan underlättar prioritering och gör att du kan spara tid, kraft och pengar.


Jag kan mäta upp din trädgård , skapa en detaljerad trädgårdsritning och ge dig underlag för plantering och underhåll. Det kan inkludera växtlistor, skötselplan eller en särskild beslysningsritning - allt utifrån vad du själv behöver.

Pris: Offert vid förfrågan.


Kurs med Trädgårdscoach

Vill du hellre göra det själv - en privatkurs för dig och kanske dina vänner? Jag kan stötta dig i utformningen av en långsiktig plan och visa hur du kan skissa upp din trädgård. Det blir som en privatkurs, då du får utveckla din kunskap om ditt läge, växter och kanske odling samtidigt som din egen plan växer fram. Kan med fördel arrangeras för dig och några vänner, eller en grupp trädgårdsintresserade grannar. Vi träffas inne och ute på plats i den/de aktuella trädgårdarna. 

Pris: Offert vid förfrågan.

Prisexempel: 5 tillfällen á 1,5 timme (för upp till 5 personer) kostar ca 6 000 kr. OBS! Varierar med deltagare och upplägg!