- GROW -

TRÄDGÅRDSCOACHING

Som coach är jag förvissad om att allt börjar med att ställa frågor till sig själv. Vem annars vet hur din drömträdgård ser ut eller vad du vill göra i den? Men det kan vara klurigt att ställa rätt frågor i början.


TRÄDGÅRDSDIALOG

Under en trädgårdsdialog ställer jag frågor som för dig framåt och som samtidigt ger dig kunskap om beslut du behöver ta. Just att formulera sitt mål, utforska utmaningar och resurser och sedan ta beslut om de första stegen framåt gör det lättare att gå vidare med en hållbar trädgårdsidé. 


PLAN
Jag kan också stötta dig i utformningen av en plan för din trädgård om du vill göra den själv. Vill du hellre att jag gör en plan och komponerar en designkommentar med växtlista går det också bra.


Vi har alltid en dialog om vad du vill ska ingå i mina tjänster. Jag ger dig ett kostnadsförslag och sätter ett pris som du kan vara trygg med. 

Hur det funkar

Det börjar alltid med att vi har första kontakt med varandra och du får berätta lite om dig själv och din trädgård. Vi träffas sedan i din trädgård och upplever den tillsammans. Jag ställer coachande frågor och kanske har du frågor du vill ställa?

Vår dialog kommer handla om vad du behöver veta.  


När jag förstår dina och trädgårdens behov kommer jag ge dig muntlig och/eller skriftlig återkoppling, och kanske en skiss på ett område, en rabatt eller en översikt av hela trädgården. Det beror på vilken dokumentation du själv önskar.


Vi kommer överens om innehållet och priset i förväg eftersom uppdragets bredd och resväg kan påverka. 

Trädgårdsplan med designkommentar,

växtlista och skötselanvsining

Vill du ta ett helhetsgrepp om din trädgård?


Det är en fördel att tänka igenom hur hela trädgården ska användas innan du börjar anlägga din trädgård. En plan underlättar prioritering och gör att du kan spara tid, kraft och pengar. 


Jag kan visa dig hur du gör en egen plan eller så gör jag en åt dig, utifrån din dröm och dina behov. Planen skapar jag med hjälp av en tomtkarta och genom att mäta upp din trädgård. Vi tar oss tid att verkligen djupa i vad ni tror att ni kommer använda trädgården till och hittar flexibla lösningar så ni kan utveckla er trädgård över tid.


Designkommentaren kan innehålla mer detaljerade ritningar, rabattförslag eller förklaringar, gödsel- och skötselplan och naturligtvis en lista med växter som trivs i vårt klimat.